18 juli 2024

Uitnodiging; bezoek het Huis van (N)U (inwoners Capelle & Krimpen)

Lekker lang comfortabel thuis blijven wonen, dat is voor u waarschijnlijk ook een wens. Met uw eigen vertrouwde spullen, buren en vertrouwde omgeving. Er zijn veel verschillende soorten hulpmiddelen, digitale oplossingen en slimme apparaten die u hierbij kunnen ondersteunen!

Om kennis te laten maken met de vele mogelijkheden hebben wij het Huis van (N)U in de Tuinfluiter 149 van Woonzorgcentrum De Vijverhof geopend. Deze woning is uitgerust met de nieuwste domotica, hulpmiddelen en zorgtechnologie. We willen u graag uitnodigen om hier eens te komen kijken! Het Huis van (N)U is op woensdag op afspraak geopend en bevindt zich op de begane grond van het appartemencomplex De Tuinfluiter.

Via de website www.hethuisvannu.nl kunt u ook een persoonlijke afspraak maken. We laten u dan zien welke hulpmiddelen er allemaal beschikbaar zijn, maar ook welke sociale en sportieve activiteiten in Capelle, Krimpen en omgeving worden aangeboden.

 

U kunt zich hiermee ook aanmelden

U kunt ook op onze  open dagen langskomen. De open dagen worden georganiseerd op 18 september 2024, 2 oktober 2024 en 13 november 2024 van 10.00 – 15.00 uur.

U bent van harte welkom. En neem gerust een familielid of mantelzorger mee. Een bezoek aan het Huis van (N)Uis leuk én zinvol!

Namens Capelle, Krimpen Verbonden,

Woonzorgcentrum De Vijverhof,

Susan Honkoop, teamleider welzijn & wijkregisseur, Jeroen Verveer, coach innovatie & kwaliteit

logo Het huis van (N)U